فروش عمده عدس

۱۲ بازديد

فروش عمده عدس در انواع مختلف عدس متفاوت مي باشد. عدس انواع بسياري دارد كه به طور كلي از انواع آن مي توان به عدس سبز و عدس قرمز يا دال عدس اشاره كرد كه از لحاظ خواص مي توان گفت هر نوع داراي خواص بسياري است و انرژي بالايي دارد كه استفاده از آن به عنوان وعده غذايي صبحانه بسيار مهم است زيرا انرژي بالاي آن سبب مي شود تا پايان روز انرژي شما را تامين نمايد و موجب جلوگيري از خستگي شما در روز مي شود. به همين سبب مصرف آن براي ورزشكاران بسيار پيشنهاد مي شود تا انرژي آن ها در طول ورزش تامين شود.

فروش عمده عدس كه يكي از محبوب ترين حبوبات كشور است به صورت آنلاين و حضوري در كيميا بينز انجام مي شود. عدس يك نمونه از حبوباتي است كه مورد استفاده همگان قرار مي گيرد و داراي خواص بسيار زيادي است ازهمين رو براي افرادي كه رژيم غذايي سالمي دارند و به تغذيه خود اهميت مي دهند توصيه مي شود تا مصرف اين ماده غذايي را در برنامه هفتگي غذايي خود قرار دهند.

يكي از شايعترين و مفيد ترين خواصي عدس دارد، وجود آهن در خود است كه به همين علت استفاده از آن بسيار پيشنهاد مي شود.

اين دانه خوراكي در تمام فصل ها قابل استفاده است. اما اين محصول در فصل زمستان با توجه به سردي هوا به دليل استفاده در انواع سوپ و خوراك يا استفاده آن به صورت پخته به تنهايي، بيشترين استفاده را دارد.

در ادامه در ارتباط با خواص و انواع عدس بيشتر صحبت خواهيم كرد و خواهيم گفت كه به چه علت عدس مورد نياز خود را از مراكز فروش عمده عدس به صورت عمده تهيه كنيد.

خواص مصرف عدس

  • عدس براي رفع كم خوني و افزايش شير مادران شيرده بسيار مفيد مي باشد زيرا حاوي آهن مي باشد.
  • عدس، لعاب‌دار است و به همين علت مصرف آن براي افرادي ناراحتي‌هاي روده‌اي دارند مفيد است.
  • عدس پوست كنده شده را مي توانيد بر روي پوست ملتهب بگذاريد اين عمل التهاب پوست را برطرف مي كند .
  • همينطو از آب عدس پخته نيز مي توان استفاده كرد شما مي توانيد، براي درمان زخم هاي دهان و گلو و ديفتري عدس را پخته و آب آنرا غرغره كنيد .
  • براي تقويت معده و برطرف كردن گاز معده مي توانيد عدس پخته را با سركه ميل نماييد.
  • عدس ها مانند ديگر حبوبات غني از فيبرهاي غذايي مي باشند و سبب دفع صفرا (حاوي كلسترول ) مي‌ شوند و آن را از بدن خارج مي كنند.
  • فيبر غير قابل جذب عدس نيز نه تنها كمك به افزايش مقدار مدفوع و جلوگيري از يبوست مي‌كند بلكه كمك به جلوگيري از بيماري هاي گوارشي مانند سندرم روده‌اي تحريك پذير و التهاب روده‌اي نيز خواهد كرد.

انواع عدس

انواع عدس را در زير نامبرده ايم كه مي توان گفت بر اساس نام دسته بندي شده اند:

  • عدس سبز
  • عدس سبز درشت
  • عدس سبز متوسط
  • عدس سبز ريز
  • عدس زرد
  • عدس قهوه اي
  • عدس قرمز
  • عدس سياه
  • عدس گونه ويژه
  • عدس فرانسوي
  • عدس آبي

در ادامه مطالب برخي از اين انواع عدس را به مختصر توضيح خواهيم داد تا براي خريد عدس مناسب با مراجعه به سايت ها و مراكز فروش عمده عدس بتوانيد به خوبي انتخاب كنيد.

عدس سبز درشت

عدس سبز درشت را در فروش عمده عدس در تجارت بين المللي Laird Type نيز مي گويند. اين نوع عدس دانه هايي در اندازه حدودي ۷ تا ۶ ميليمتر است و هر ۱۰۰۰ دانه آن وزني معادل ۶۲-۶۹ گرم را به خود اختصاص مي دهد.

اگر پوست اين عدس را از آن جدا كنيد داخل آن زرد رنگ است كه به اين شكل به عدس زرد معروف است. اين نوع عدس متقاضي بيشتري داشته و طعم آن ممكن است با توجه به كشوري كه در آن كشت مي شود تفاوت هاي زيادي داشته باشد ما از نظر كلي كه در نظر گرفته شود اين نوع عدس از ديگر انواع آن عدس مورد استقبال بيشتري قرار گرفته است.

سايز متوسط عدس سبز

سايز متوسط عدس سبز را در فروش عمده عدس در تجارت بين المللي Richlea نيز مي گويند.

اين نوع عدس دانه هايي در اندازه حدودي ۵.۵ تا ۶ ميليمتر دارد و هر ۱۰۰۰ دانه آن وزني معادل ۵۰-۵۶ گرم است.

اين نيز از آنجايي كه از دسته عدس سبز است مانند عدس سبز درشت پس از پوست كندن داخل دانه اي زرد رنگ است كه همان عدس زرد مي باشد.

سايز ريز عدس سبز

سايز ريز عدس سبز كه از دسته عدس سبز محسوب مي شود در فروش عمده عدس در تجارت بين المللي Eston نام گرفته است.

اين نوع عدس دانه هايي در اندازه حدودي ۴.۵ تا ۵.۵ ميليمتر دارد و هر ۱۰۰۰ دانه آن وزني معادل ۳۳-۳۷ گرم را به خود اختصاص مي دهد.

اين نوع عدس در اصل يك گونه ايراني است كه تقريبا ۱۰ روز زودتر از عدس درشت به دست مي آيد و همچنين ۷ درصد بيشتر از نوع عدس درشت محصول خواهد داد.

اين نوع عدس اولا به دليل سايز ريز و همچنين در معرض خطر آفت زدگي بيشتر بودن مورد استقبال كمتري نسبت به ديگر عدس ها قرار گرفته است.

البته اين نوع عدس هنوز در ايران براي پخت عدسي يا عدس پلو مورد استفاده قرار ميگيرد.

ارزش غذايي عدس سبز:

در هر ۱۰۰ گرم از عدس سبز خام  ارزش غذايي به شرح زير وجود دارد:

  • كالري: ۳۵۲ كيلوكالري
  • پروتئين: ۲۴.۶۳ گرم
  • فيبر: ۱۰.۷ گرم
  • كربوهيدرات: ۶۳.۳۵
  • كلسيم: ۳۵ ميلي گرم
  • آهن: ۶.۵۱ ميلي گرم
  • منيزيم: ۴۷ ميلي گرم
  • فسفر: ۲۸۱ ميلي گرم
  • روي: ۳.۲۷ ميلي گرم
  • پتاسيم: ۶۷۷ ميلي گرم

عدس زرد

همانطور كه در بالا گفته شد با كنده شدن پوست عدس سبز مي توان گفت كه عدس زرد داريم كه در انواع سوپ و خوراك مورد استفاده قرار مي گيرد و داراي طعمي شيرين است.

از اين عدس در مواردي كه بخواهيم سوپي به رنگ روشن تري داشته باشيم استفاده خواهيم كرد.

اين نوع عدس در فروش عمده عدس از استقبال بيشتري برخوردار است.

عدس قهوه اي

عدس قهوه اي در ايران به ميزان بسيار كمي كشت مي شود و پس از كندن پوست آن متوجه خواهيم شد كه درون آن داراي دانه قرمز است.

عدس قهوه اي در فرورش عمده عدس در تجارت بين المللي به نام Crimso & Robin شناخته شده است و هر ۱۰۰۰ دانه آن  و زني معادل ۳۴-۴۲ دارد. زمان پخت آن كمتر از عدس هاي ديگر است كه به اصطلاح به آن زود پز نيز گفته مي شود.

عدس قرمز

همانطور كه در بالا به آن اشاره كرديم عدس قرمز همان دانه درون عدس قهواي است كه پس از جدا كردن پوست عدس قهوه اي، عدس قرمز خود را نشان مي دهد.

رنگ اين نوع عدس از نارنجي پررنگ تا كم رنگ متغير مي باشد و بع از پخت كمرنگ تر نيز خواهد شد و همينطور بعد از پخت ديگر نمي تواند شكل خود را حفظ كند.

طعم آن نسبت به نوع با پوست آن تلخي كمتري داشته و حتي طعمي شيرين مزه دارد و از آن در پخت غذا هايي مانند سوپ و … استفاده خواد شد.

اين نوع عدس به دليل نداشتن پوست قابل جوانه زدن نيست و در فروش عمده عدس در دو نوع كامل و لپه شده موجود است.

اين نوع عدس را دال عدس قرمز نيز مي گويند كه مي توانيد آن را به صورت خريد عمده دال عدس نيز تهيه كنيد.

اين نوع عدس را در تجارت بين المللي Football و Masoor Dal مي نامند.

ارزش غذايي عدس قرمز:

در هر ۱۰۰ گرم از عدس قرمز خام ارزش غذايي به شرح زير موجود است:

  • كالري: ۳۵۸ كيلوكالري
  • پروتئين: ۲۳.۹۱ گرم
  • فيبر: ۱۰.۸ گرم
  • كربوهيدرات: ۶۳.۱۰ گرم
  • كلسيم: ۴۸ ميلي گرم
  • آهن: ۷.۳۹ ميلي گرم
  • منيزيم: ۵۹ ميلي گرم
  • فسفر: ۲۹۴ ميلي گرم
  • روي: ۳.۶ ميلي گرم
  • پتاسيم: ۶۶۸ ميلي گرم

ويژگي هاي عدس درجه يك

ويژگي هاي عدس درجه يك در هر يك از انواع بالا را در زير نام برده ايم:

  • دانه هاي درشت
  • طعم و عطر قوي
  • جدا نشدن پوسته در هنگام پخت
  • زمان پخت بسيار كم
  • تعداد حداقل خرابي در بار
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.